اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: همایش رسالات الله ابتکاری در جهت فعال کردن دیپلماسی قرآنی بین سازمان ها و شخصیت های قرآنی جهان اسلام و تبیین معارف قرآنی برای جهانیان است.
به گزارش ایکنا، نشست خبری دومین همایش بین المللی «رسالات الله» امروز یکشنبه 22 مهرماه در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام حسینی نیشابوری، رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: از سال گذشته کار بزرگی را رقم زدیم و طبق منویات مقام معظم رهبری در جهت فعال کردن دیپلماسی قرآنی، در جهان اسلام، نخستین همایش رسالات الله را برگزار کردیم.
وی افزود: نخستین دوره این همایش با استقبال گسترده کشورهای اسلامی روبه رو شد که فراتر از انتظار بود. بستر رسالات الله که توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی فراهم شده باعث شده کشورهای دیگر با ظرفیت های قرآنی یکدیگر آشنا شوند.
وی افزود: همایش سال گذشته کمیسیون محور و موضوع محور بود و بستری فراهم شد تا کشورهای خارجی شرکت کننده ظرفیت های قرآنی یکدیگر را بشناسند. در تلاش هستیم تا تفاهم نامه های ایجاد شده در این همایش را به برنامه های عملیاتی تبدیل کنیم.
حسینی نیشابوری ادامه داد: سال گذشته در این همایش برخی کشورها با یکدیگر تفاهمنامه قرآنی امضا کردند. سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حوزه های مختلف خارج از کشور در حیطه فرهنگی وظیفه مند است تا براساس دستور مقام معظم رهبری و مصوبات دفتر در حوزه گفتگوی ادیان، فرهنگ و هنر ایفای نقش کند.
وی با اشاره به نامه اخیر مقام معظم رهبری خطاب به فعالان دانشگاهی حامی فلسطین در کشورهای غربی گفت: مقام معظم رهبری در این نامه جوانان غربی را به مطالعه و آشنایی با قرآن فراخواندند. این امر مستلزم فعالیت نهادهای قرآنی بین المللی است که این معارف را به زبان روز تبیین کنند.
وی افزود: ما از این همایش دو هدف داریم؛ هدف نخست کادرسازی قرآنی است. برای تحقق این هدف باید پایگاه هایی به صورت سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشیم.
بدین منظور در برخی کشورها مراکز قرآنی مانند دارالقرآن ها در بوسنی احیا می شود و برخی مراکز قرآنی در دیگر کشورها باید فعال تر شوند.
وی ادامه داد: هدف دوم ما این است که اندیشه های قرآنی اندیشمندان معاصر که در قید حیات هستند و آثار مطرحی در زمینه علوم، معارف و هنرهای قرآنی دارند تبیین شود.
وی گفت: امسال همایش قرآنی رسالات الله به میزبانی کشورهای دیگر برگزار خواهد شد که از میان پیشنهادهای دریافت شده از کشورهای مختلف، قرار شد این همایش با موضوع سبک زندگی اسلامی قرآنی در مهر و آبان ماه امسال در دو کشور مالزی و اندونزی برگزار خواهد شد.
وی گفت: مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی دو قرارگاه را در خود جای داده که همه دستگاه ها باید برای فعالیت خارج از کشور با این قرارگاه ها هماهنگ باشند.
رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تأکید بر عملیاتی شدن، پررنگ تر و دقیق تر دیپلماسی قرآنی ادامه داد: قرآن کریم به عنوان سند مشترک بین مسلمانان به عنوان یک امر قطعی و مورد اتفاق همه نسبت به آن نظر مثبت دارند و علاقه مند هستند نسبت با کشور ما هم افزایی داشته باشند.
وی با بیان اینکه دیپلماسی قرآنی درصدد است ظرفیت های قرآنی داخل کشور را امتداد بین المللی ببخشد ادامه داد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آمادگی خود را از گذشته اعلام کرده و تاکنون توانسته مجموعه های قرآنی کشور را در هشت گروه منسجم و تحت ضابطه خاص بین المللی دربیاورد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری به نامه مقام معظم رهبری به دانشجویان و دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه و فلسطین اشاره کرد و گفت: این نامه و کلیدواژه «با قرآن آشنا شوید» که از سوی مقام معظم رهبری به کار برده شده وظیفه ما را در حوزه دیپلماسی قرآنی سنگین می کند و لازم است با دقت نظر بیشتری این بخش از فرمایشات ایشان را مورد توجه قرار دهیم و برای اینکه جوانان غربی با قرآن آشنا شوند، از ابزارهای ویژه و منحصربه فرد استفاده کنیم.
رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد: در قرارگاه تببیین و ترویج معارف قرآنی ظرفیت های علمی، هنری و ادبی را به عنوان بخشی از اعضا در اختیار داریم و از امکانات و ظرفیت آنان برای نشر معارف قرآنی استفاده می کنیم.
حسینی نیشابوری با اشاره به اجرای موفق همایش «رسالات الله» در قدم اول و نتایجی که به وجود آورد، بیان کرد: این اتفاق باعث شد تا پیشنهاداتی را از کشورهای دیگر داشته باشیم. قدم اول همایش رسالات الله در تهران برداشته شد و ما مؤسس آن بودیم، اما از چهار کشور پیشنهاد داشتیم که سال جاری همایش رسالات الله به میزبانی آنان برگزار شود. در نهایت نسبت به پیشنهاد کشورهای مالزی و اندونزی جواب مثبت دادیم و قرار است 26 مهرماه در کوالالامپور و سوم آبان ماه در جاکارتا برگزار شود.
رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: به دنبال کادرسازی قرآنی هستیم و باید در تربیت و تولید نیروی انسانی قرآنی جامع و متخصص کارهای بزرگتر و قدم های بلندتری برداریم. همچنین باید پایگاه هایی سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه قرآن به شکل نخبگانی داشته باشیم.
رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: در جمهوری اسلامی ایران افکار امامین انقلاب که جدا از ساحت سیاسی، شخصیت های قرآنی هم به شمار می روند باید در عرصه بین المللی به زبان روز تبیین شود تا مسلمانان در اقصی نقاط عالم از افکار قرآنی آنها استفاده کنند. باید اندیشه های قرآنی امام خمینی(ره)، رهبر انقلاب(مد ظله العالی)، علامه طباطبایی، علامه حسن زاده آملی، علامه جوادی آملی و ... بعد بین المللی پیدا کند.
حسینی نیشابوری اضافه کرد: در کنار این همایش به دنبال استفاده از ابزار نوین همچون فضای مجازی، هوش مصنوعی و هنر هستیم تا سخنان رهبر انقلاب را در سطح جهانی گسترش دهیم و اگر کسی کار فاخری در زمینه معارف و هنرهای قرآنی انجام داده باشد آمادگی داریم تا با پشتیبانی و حمایت خود، آن را در سطح جهانی مطرح کنیم. این حمایت شامل فیلم های قرآنی و هنرهایی که ریشه در عمق فرهنگ و تمدن ایرانی دارد می شود.
گفتنی است نخستین همایش بین المللی قرآنی «رسالات الله» با هدف «تبیین و ترویج ظرفیت های قرآنی ایران در عرصه بین الملل»، «جریان سازی، اثربخشی و الگوسازی در تعاملات بین المللی قرآنی» و «تأسیس شبکه تعاملی نخبگان قرآنی ایران و جهان اسلام» دیماه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این همایش اندیشمندان و نمایندگان مراکز قرآنی از کشورهای تونس، مصر، عراق، روسیه، لبنان، مالزی، سنگال، تایلند، هندوستان و پاکستان به تبیین دیدگاه های خود پرداختند. همچنین تفاهم نامه ای در راستای هم افزا کردن ظرفیت های قرآنی دنیای اسلام منعقد شد. در این همایش همچنین از دو تفسیر شیعی (تسنیم علامه جوادی آملی) و اهل سنت (التحریر و التنویر ابن عاشور) تجلیل شد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}